Tarinamme

HOITOLA LUNA

Airi Kurg

Ripsimestari 12 vuotta. 

Jalka- ja käsihoitaja lähes 15 vuotta.                                                       

Koulutettu hieroja.

Access Consciousness Bars harjoittaja.

Palvelemme sinua ammattipätevyydellä ja luottamuksella.

Ripsienpidennykset

Ripsipidennysten laittaaminen on minun lempi kauneushoito laji, jota olen vielä pitänyt ylhäällä oman alalla.

"Olen kokenut ja nähnyt kaikenlaista 12 vuoden aikana ripsipidennysten laittossa. Kun opiskelin Virossa vuonna 2008, ei ollut Suomeen vielä se puumi tullut. Jotkut nauroivat, että onpa hassu ja mitä seuraavakasi aletaan pitentää. Nyt on kulunut aikaa ja voin sanoa, että kaikista naisista joka toisella on ripsienpidennykset."

Ripsienpidennykset on helppo tapa pitää huolta ulkonäöstä. 

Suunnittelen aina asiakkaan kanssa sen ripsiä kunnioittaen millaiset ripset olisivat hänelle mukavammat sekä toivomuksen mukaiset. Otan huomioon elämäntavat, tyylin, kasvojenpiirteet, silmän muodon, toiveet (ripsienpituus, -paksuus) ym. 

Usein on asiakas kiittänyt minua, että kyselen hänen toiveensa ennen  ripsipidennysten tekemistä. Siinä tapauksessa olen ihmetellyt, että miksi eivät kaikki sitä tekee, koska se on tärkein osa ennen ripsipidennysten laittoa. 

Olemme ensimmäiset Hybridi ripsienpidennysten valmistajat Kotkassa. 

Olemme luonut oman tutotemerkin Luna Lashes. Luna Lashes on tuonut markkinoille TUPLA RIPSIENPIDENNYKSET. 

TUPLA RIPSIENPIDENNYKSET ovat nopeampi menetelmä myös ripsiteknikolle ja asiakkaan ei täytyy levätä liian pitkään samassa asennossa. 

1. Nopeus.

2. Tuuheampi tulos.

3. Edullisempi hinta. 

Tervetuloa!


Hieronta ja Access Bars

Olen valmistunut koulutettu hierojaksi Kotkan Hieroja koulussa Tammikuussa 2019.

Tarjoan hieronta palveluita asiakkaille joilla on lanneselkäsairaudet, niskahartiaoireyhtymä, ylä- ja alaraajan tukiliikunta vaivoja, nivelrikkoja sekä perusterveille asiakkaille hoitoa lihasten ja nivelten hyvinvointiin. Hoitoaikaan kuulu asiakaan kartoitus, tutkiminen, alkuhieronta, lihaslämmittely ja nivelhoitona traktiot, liutukset sekä mobilisaatio.

Isoäitini sanoi, että minulla on hyvät kädet ja isona olisi hyvä, kun opiskelen hierojaksi. Pitkää aikaa kyllä meni siihen, kun päätin mennä opiskelemaan ja pääsin vasta toisella kokeilu kerralla koulutukseen. Ennen vielä ehdin opiskella koko vuosi lähihoitajaksi.

 Olen aina halunut auttaa ihmisiä. Sen takia olen lisäksi kiinnostunut paljon erilaisista kehon prosesseista, sekä energian hoidoista. 

Hyvä hieronta auttaa monenlaisiin vaivoihin. Se rentouttaa kehoa ja mieltä, sekä lisää onnenhormoonia eli serotoniiniä elimistöön.